Läppförstoring med filler


Om du vill ha en volym ökning som syns direkt är en fillerbehandling något för dig.

Vi strävar alltid efter att uppnå ett naturligt fylligt resultat. Därför använder vi fillers som vi tycker passar inom ramen för alla säkerhetskrav vi har tillsammans med att den ska ge ett mjukt resultat. Gemensamt för de fillers vi använder för läppar är att de är baserade på hyaluronsyra. Du har naturligt hyaluronsyra i din kropp. Din kropp producerar hela tiden ny hyaluronsyra och bryter hela tiden ner gammal. Därför kommer fillern du fått i dina läppar att försvinna. Hur snabbt just din kropp bryter ner fillern är svårt att säga, men en finger visning kan vara att någonstans mellan 6-9 månader.

Fillers


Om du är intresserad av fillers så är vi utbildade och certifierade inom flera behandlingsområden.
Exempelvis

 • Läppar
 • Filtrum
 • Näsa
 • Tinningar
 • Under ögonen / tear trough
 • Rynkreducering
 • Förbättring av hudkvalitet
 • Skulptering av kindben, käkben, haka m.m.


Vår ledord i alla våra behandlingar är patientsäkerhet, yrkesskicklighet och naturligt resultat.

Vad är en fillerbehandling?


Man kan säga att fillers är ett samlings namn på olika fyllnadsmedel som injiceras i huden.

Beroende på vad du önskar behandla använder vi olika typer av fillers. Du kanske noterade listan lite längre upp på sidan, där vi beskriver områden som vi behandlar med fillers? Om du tar en titt på den så förstår du säkert att det är olika typer av fillers vi använder för olika ändamål. Exempelvis använder vi en lättflytande filler när vi behandlar hudkvalitet. Medan vi använder kraftigare filler när vi ska skulptera och bygga volym. Val av filler avgörs alltså av vad som är syftet med behandlingen. Men det som är gemensamt för alla våra fillers är att de är:

 • Hyaluronsyrebaserade
 • tillverkade av väletablerade leverantörer och att de
 • CE-märkta som medicintekniska produkter
 • Dessutom uppfyller produkterna de krav som vi har på vad en bra filler är.
Hur länge håller fillers?

Vi använder inga permanenta preparat hos oss utan de absorberas av kroppen under en period på mellan 6-12 månader. Våra kroppar bryter ner fillern olika fort så därför är det svårt att sätta en exakt tid för hur länge resultatet varar. Sen beror hållbarheten även på livsstil och vilket område som är behandlat med fillern. Men oavsett om du har behandlat kinder, läppar eller huden så kommer filler långsamt att absorberas av din kropp.

Vad är Hyaluronsyra?

Vi jobbar mestadels med fillers som bygger på hyaluronsyra. Hyaluronsyra binder fukt otroligt bra och finns naturligt i din kropp. Eftersom eftersom hyaluronsyra är ett kroppseget material är allergiska reaktioner ovanliga. Däremot kan andra biverkningar förekomma så som rodnad, svullnad och eventuellt blåmärken som är relaterade till nålsticken. Hyaluronsyra är inte bara bra för att exempelvis bygga volym i läppar och kinder. Utan är riktigt bra för huden. När din kropp blir äldre minskar den naturliga produktionen av hyaluronsyra i hudens bindväv. Det här leder bland annat till att du får försämrade spänst och elasticitet. När vi injicerar en lättflytande filler jämt över huden får du en tydlig hudföryngring och som varar i ca 9 månader.

Profhilo
Är en hyaluronsyrabaserad fillers som inte är krosslänkad vilket innebär att man inte modellerar eller bygger upp volym med den här produkten, den ger föryngring och elasticitet i huden. Den är heller inte en mesoterapiprodukt utan Profhilo är en vävnadsstärkande filler som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema som IBSA utformat.

Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur där den stärker vävnaden på sikt.

Mezoterapi


Band annat ålder och solexponering gör att huden tappar sin naturliga elasticitet och blir torr eftersom den stressas.
Det är av dessa anledningar rynkor bildas. Dessutom minskar även produktionen av hyaluronsyra gradvis med åren. Vi erbjuder behandlingar för hela eller delar av ansiktet och det är en relativt snabb behandling som både behandlar och förebygger – perfekt för trött och uttorkad hud. Med mesoterapi kan man behandla hela kroppen och även celluliter. Vid behandling av celluliter slussar vi in ett koncentrerat serum med aktiva ingredienser mot celluliter.

Hudföryngring med Restylane Skinboosters


Restylane Skinboosters är tunnflytande geler som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. De innehåller hyaluronsyra och vatten, just de ingredienser som man förlorar när huden åldras. Ofta gör man en serie behandlingar med Skinboosters. Effekten blir en slätare hud med fukt, glans och lyster, och små fina rynkor och linjer försvinner. Eftersom Skinboosters innehåller lokalbedövning så går behandlingen snabbt och enkelt.

Prostrolane Inner B


Behandling av dubbelhaka.
Prostrolane Inner B är en säker och efektiv fettupplösande injektionsmetod. Prostrolane Inner B utför riktade fettreduktion genom aktivering av olika mekanismer, vilket starkt ökar lipolysen i ackumulerade lipidlager underhud genom fosforylering. Prostrolanpeptidkomplex reducerar smärtfritt storleken på fettceller.

Prostrolane Inner B injicerbar gel är indicerad för djupdermisimplantation för lipolys av måttlig till svår dubbelhaka, buk, skinkor, baksida på lår mm. Säker och effektiv fettreducering med få biverkningar. Patenterad ny teknik med peptider, reducerar fettceller redan efter 2-4 behandlingar.
online-kontakt

Vill du boka datum för proceduren ?